zname.bgФранция няма да допусне повторно удължаване на крайния срок за Брекзит,обяви

...
zname.bgФранция няма да допусне повторно удължаване на крайния срок за Брекзит,обяви
Коментари Харесай

Франция няма да допусне ново отлагане на Брекзит

zname.bg

Франция няма да допусне наново удължение на крайния период за Брекзит,обяви консултант на френския президент и изрази вяра, че европейските избори на Острова ще принудят политическите партии да реализират съглашение за овакантяване на Европейски Съюз, осведоми " Ройтерс ", представена от Булнюз. През предишния месец Франция настояваше за кратко отсрочване на Брекзит, за да продължи натискът върху Лондон. Но Германия се разгласи за по-дълъг интервал. В последна сметка евролидерите договориха 6-месечно отсрочване.

``
реклама

Ние не би трябвало да бъдем въвличани в наново отсрочване, акцентира съветникът и добави: " Нашето обръщение е ясно: трябва да се откри решение до 31 октомври ". Френският съветник не затвори дефинитивно вратата за в допълнение отсрочване след 31 октомври, само че е безапелационен, че Франция ще продължи да се афишира против ново отсрочване. Може би европейските избори във Англия ще доведат до потрес и реализиране на многопартийно съглашение, сподели представителят.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР